SC 3 Easyfix Premium Homeline gőztisztító

  • Kategória: Gőztisztítók
  • Cikkszám: 1.513-160.0
  • Szállítható: 10-15 munkanap
69 990 HUF (55 110 HUF + ÁFA)
  • SC 3 Easyfix Premium Homeline gőztisztító

Leírás

Vegyszermentes tisztaság csak gőzzel a konyhában, a fürdőben és a toalettben. Csak 0,5 perc felfűtési idő innovatív átfolyó-vízmelegítő rendszerrel. Használatra kész! Beépített vízbetöltő tölcsér és ellenőrző lámpa az üzemelés és fűtés működéséhez. Állandó gőz a folyamatosan utántölthető víztartálynak köszönhetően. Beépített vízkőmentesítő rendszer! Új „Comfort“ padlótisztító fej, forgócsukló a könnyű és ergonómikus tisztításért.

Jellemzők:
- Rövid felfűtési idő: csupán 30 másodperc felfűtési idő, és a készülék használatra kész.
- EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz: optimális tisztítási eredmény a kemény padlók minden típusán otthon, a hatékony lamella technológiának köszönhetően. Csatlakozásmentes törlőrongy csere a szennyeződéstől való érintkezés nélkül, a padlótisztító kendő kényelmes illesztése az akasztóhurkos rendszernek köszönhetően. A flexibilis csuklónak köszönhetően ergonomikus, hatékony tisztítás tökéletes padlóérintkezéssel, függetlenül a felhasználó magasságától.
- Non-stop gőz és beépített vízkőmentesítő patron: a tartály bármikor problémamentesen utántölthető – a non-stop gőznek köszönhetően a munka megszakítása nélkül. Az intelligens vízkőmentesítő patron a betöltött vizet automatikusan megtisztítja a vízkőtől.
- Multifunkciós tartozékok: különböző felületek hatékony tisztítása padlófejjel, kézi fejjel, körkefével stb. A szőnyeggel fedett padló könnyen megújítható a szőnyegsimítóval.
- Kiváló minőségű mikroszálakból készített padlótisztító törlőkendő és borítás a kézi fejhez: az alapos tisztítási eredményért és a szennyeződés még jobb feloldásáért és felvételéért.
- Biztonsági gyerekzár a gőzpisztolyon: biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére.
- Kétfokozatú gőzmennyiség-szabályozó a markolaton: a gőz mennyisége a tisztítandó padlófelülethez és a szennyeződés mértékéhez igazítható.
- Tartozéktárolás és parkolóállás: kényelmes tartozéktárolás. Parkolóállás a padlótisztító fejhez a munka megszakításakor.
- Ki-/be kapcsoló a készüléken: a készülék kezelőbarát be- és kikapcsolása.

Műszaki adatok

Felfűtési idő 0,5 min
Felületi teljesítmény 75 m²
Feszültség 220-240 V
Frekvencia 50-60 Hz
Fűtési teljesítmény 1900 W
Kazán-/ tartálytartalom 1 l
Maximális gőznyomás 3,5 bar

Felszereltség

Biztonsági gyerekzár
Biztonsági szelep
Gőzmennyiség-szabályozás a markolaton
Gőztömlő pisztoly
Huzat kézi tisztítófejhez 1 db, mikroszálas
Integrált vízbetöltő tölcsér
Padlótisztító-szett
Parkolóállás
Tartozék
Vízkőmentesítő patron

Hasonló termékek

Top
Copyright © 1992-2021 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative