Cégünkről

Üdvözöljük az M5 Druck-Ker Kft honlapján!

Az M5 Druck-Ker Kft., amely Magyarország első hivatalos Kärcher márkakereskedése és szervize, 1992 óta foglalkozik Kärcher készülékek forgalmazásával és szervizelésével.
Értékesítőink és szervizes kollégáink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy szakszerű és megbízható tanácsokat kapnak akár új termék vásárlása esetén, akár szerviz kérdésekben.
Cégünk nem csupán az eladás után nyújt szervízszolgáltatást, (After-Sales-Service) hanem már az eladás elõtt is, (Pre-Sales-Service) amikor szakképzett specialistáink állnak a vevõ rendelkezésére javaslataikkal az igényeknek legmegfelelõbb termék kiválasztásával. Az eladás utáni szerviz biztosítja a vevõ számára megvásárolt termék hatékonyságát, üzemeltetését, garanciális idõben és azon túl is. Ellátja a termék kvalifikált felülvizsgálatát, ellenõrzését és karbantartását, valamint szaktanácsot ad munkahelyek megtervezésére, kialakítására.
2016 őszétől megújult 100m2-es bemutatótermünkben kibővített árukészlettel várjuk régi és új partnereinket.
Új, modern web áruházunkon keresztül ügyfeleink akár pár perc alatt megtalálhatják és kiválaszthatják az igényeiknek legmegfelelőbb készüléket.
Kérdéseikkel keressenek minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy személyesen a Hofherr Albert u. 40/b címen található bemutatótermünkben.

Tisztelettel:

Mickiewicz Tibor
ügyvezető igazgató

Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative