Tisztítás korlátok nélkül: maximális mobilitás a Kärcher új akkumulátoros készülékeivel!

Kategória: Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve: .

Tisztítás korlátok nélkül: maximális mobilitás a Kärcher új akkumulátoros készülékeivel!

A Kärcher – a folyamatos megújulás és minden igénynek való megfelelés érdekében – új, innovatív termékek bevezetését tervezi a 2019-es évben is. Kiemelt figyelmet kaptak az akkumulátorról üzemelő készülékek fejlesztései, az előzetes tervek szerint azonos platformokról üzemeltethető berendezések kerülnek fel a termék palettára, ez több szempontból is igen kedvező. Így, ha tervezzük több akkumulátorról üzemelő „Kärcher Battery” berendezés beszerzését is, nem kell külön-külön akkumulátort vásárolni, elegendő lesz egy egység, amely az összes újonnan bevezetett akkus üzemű készülékkel használható lesz, ezzel rengeteg plusz kiadást spórolva meg Önnek. Az alap akkumulátor 40 Voltos feszültség mellett 2,6 Ah-s kapacitással rendelkezik, valamint – gondolva a megnövelt használatot igénylő helyzetekre – kapható lesz egy nagyobb, 5,2 Ah-s kapacitású akkumulátor is.
2019-ben várhatóan a következő termékcsoportok választéka bővül akkumulátoros megoldásokkal:

  • további porszívók,
  • kerti kisgépek,
  • felmosó gép, valamint
  • magasnyomású mosók, melyekről a későbbiekben még beszámolunk majd.

A továbbiakban megismerkedhetnek néhány, már akkumulátoros technológiával felszerelt Kärcher készüléket, valamint bemutatjuk a most bevezetett Kärcher Battery új termékeit: a WD 3 Battery és WD 3 Battery Set nedves-száraz porszívót, valamint a hamarosan bevezetésre kerülő FC 3 Cordless keménypadló tisztítót.

A Kärcher WD 3 Battery készülékkel bárhol és bármikor, rendkívül mobilisan végezhető el a többfunkciós porszívózás

Az első készülék, melyet szeretnénk bemutatni, a már említett WD 3 Battery és WD 3 Battery Set nedves-száraz porszívók. A készülékkel a többfunkciós porszívózás korlátok nélkül végezhető, melyhez nem csak az akkumulátoros kialakítás, hanem a nagyméretű – 17 literes – műanyag szennyeződéstartály is hozzá járul. A berendezés szűrőbetéttel és padló, illetve kézi alkalmazásokra alkalmas tartozékokkal is felszerelt, de a WD 3 Battery az akkumulátort nem, a WD 3 Battery Set viszont tartalmazza.

FC 3 Cordless - a keménypadló felület tisztítás teljes szabadságának élménye

A következő Home & Garden vezeték nélküli készülék melyről említést tennénk, az az új FC 3 Cordless és az FC 3 Cordless Premium készülék, melyek 2019 első negyedévétől lesznek elérhetőek webáruházunkban. Egy korábbi bejegyzésünkben már olvashatott az FC 5 keménypadló tisztítóról, mely egy kétfunkciós felmosó és nedves-száraz felszívó funkcióval ellátott keménypadló felülettisztító egylépéses munkamenettel. Az FC 3 Cordless – mely a nevében is hordozza, hogy vezeték nélküli – akkumulátoros, továbbfejlesztett változata a már forgalomban lévő padlótisztítónak.

FC 3 Cordless Premium elegáns, fehér kivitelben

Az FC termékcsoport alapvető jellemzője a rendkívüli funkcionalitás, egy lépésben tisztít és felmos – köszönhetően az öntisztító funkciónak – majd a végeredmény: 20%-al tisztább padló szinte fáradságmentesen. Az FC 3 Cordless és FC 3 Cordless Premium készülékek lítium-ion akkumulátorról üzemelnek, ami körülbelül 20 perces menetidőt garantál, zavaró kábelhasználat nélkül. A készülék szinte bármilyen keménypadló felületen megállja a helyét, legyen szó parkettáról, laminált padlóról (az alacsony vízhasználat miatt nem szívja meg magát a széleken, ezzel tartósabbá téve a padló felületét), parafáról, kőről, linóleumról vagy PVC-ről.

A továbbiakban egy olyan teljes termékcsoportról lesz szó, melynek tagjai már akkumulátoros üzemmódú kialakítással rendelkeznek. A Kärcher, mint az akkumulátoros ablaktisztító feltalálója és tökéletesítője, forradalmasította az ablaktisztítást, így szinte gyerekjáték az ablaktisztítás. A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően az ablaktisztítás jelentősen könnyebb és gyorsabb, mint a hagyományos módszerrel. A lecsepegő víz és a sok apró tócsa a múlté. ezek a készülékek ideálisak más sima felületek, például tükrök vagy csempék tisztítására is. Az eredmény pedig mindig ragyogó tisztaság csíkok és koszmaradványok nélkül. Korábbi bejegyzésünket elolvasva részletesebben is megismerheti a Kärcher Window Vac termékpalettát.

A mobil tisztítási megoldásokon belül említést tennénk a Kärcher alacsony víznyomású tisztítójáról. Az OC 3 mobil kültéri tisztítóberendezés ideális azoknak, akik egy hordozható, kompakt és könnyű mosót választanának. A készülék a beépített lítiumion-akkumulátornak és a lekapcsolható víztartályának köszönhetően elektromos vagy vízcsatlakozás nélküli helyen is megtisztíthatjuk kerékpárunkat vagy túrabakancsunkat. A lágy, mégis hatékony alacsony nyomású lapos sugárral a mosó ideális kényes felületekhez. Alkalmazási és bővítési lehetőségek széles skálájához számos tartozékkészlet elérhető.

A KB 5 White seprőgéppel kiválthatja a porszívót a köztes tisztítások alkalmával és szükségtelenné teszi a seprő-lapát hazsnálatát

Kärcher akkumulátoros seprőgépek kategória alatt tulajdonképpen egy terméktípus szerepel, különböző színváltozatokban: a KB 5 és a KB 5 White seprőgépek. Ezekkel a készülékekkel tulajdonképpen kiválthatjuk a seprő vagy a partvis, sőt akár a porszívó használatát is köztes tisztítások esetében. A Kärcher adaptív tisztítási rendszerének köszönhetően a vezeték nélküli elektromos seprű kiemelkedő tisztítási eredményeket produkál, és könnyen és alaposan távolítja el a szennyeződéseket a nehezen elérhető, kis helyeken is. Az akkus seprőgépek jellemzője az automatikus ki-bekapcsolás, a hajlékony dupla csukló a könnyű irányíthatóságért, a kényelmesen levehető szeméttartály és a helytakarékos tárolhatóság, valamint a kis súly.

VC 5 Cordless kompakt porzsák nélküli porszívó - kisméret, nagy szívóerő!

A kicsi, de erős porzsák nélküli Kärcher VC 5 Cordless kompakt porszívócsalád alapvető jellemzője, hogy könnyedén tárolható még a legkisebb helyen is, miközben ugyanolyan alaposan tisztít, mint a guruló porszívók, zavaró kábelek nélkül. A VC 5 Cordless és a VC 5 Premium Cordless Homeline vezeték nélküli, akkumulátoros üzemű kézi készülékek bebizonyítják, hogy egy erős szívóerővel rendelkező porszívónak nem kell nagyméretűnek lennie. A készülékek kimagaslanak egyedülálló tisztítási teljesítményével, és könnyedén felveszik a versenyt a nagyobb méretű, gurulós társaikkal. A szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszernek köszönhetően, a porszívó mérete a felére csökkenthető. További fontos jellemzője a porzsák nélküli kialakítás, beépített szűrőtisztítással, amely megspórolja a drága porzsák cseréket.

Amennyiben bármilyen további információra lenne szüksége termékeinkről vagy bármilyen egyéb kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal elérhetőségeink bármelyikén.

Legutolsó módosítás: Jan 09, 2019
Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative