Újdonságok és nagy tavaszi árzuhanás a Kärcher Center M5-nél!

Kategória: Akciók és Nyereményjátékok, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve: .

Újdonságok és nagy tavaszi árzuhanás a Kärcher Center M5-nél!

A közelgő tavaszi időszak a legtöbbünknél egyet jelent a tél utáni nagytakarítással, ahogy enyhül az idő nem csak a lakásban/házban, hanem a ház körül is megszaporodnak a teendők. A Kärcher idén is gondolt Önre, akciónk keretében – 2019. március 7-től 2019. április 7-ig kedvezményes áron választhat magának segítőtársat a ház körüli takarítási, tisztítási feladatok megkönnyítésére. Illetve ha Ön esetleg gazdasággal bír vagy bármilyen ipari területen folytat munkálatokat – legyen szó az építőiparról, élelmiszertermelésről, -feldolgozásról, szállodaiparról vagy szállítmányozásról, stb. – szintén megtalálja kedvezményes kínálatunkban a megfelelő eszközöket a tökéletes tisztaság megteremtéséhez és fenntartásához.

A KV 4 + WV 2 ablaktisztító szettel a gépjármű szélvédőjét is könnyedén, tökéletesen tisztára tudja varázsolni!

Elsőként a Kärcher egy innovatív, újonnan bevezetésre kerülő készülékéről szeretnénk említést tenni, mely főként az ablaktisztítás területén alkalmazható – de hasznos társ lehet olyan sima felületek tisztításánál, mint a tükrök, üvegasztalok, csempék, vagy akár zuhanykabinok – és teszi azt a lehető legfáradságmentesebbé. A KV 4 és a KV 4 Premium hiánypótló készülékek ablak- és síkfelületek tisztításában. A készülékek működési elvét az elektromos vízfelhordás és a rezgő mozgás adja, mely kiváltja a felületen való kézi erőfejtést valamint a vizes, tisztítószeres előmosást így a legmakacsabb szennyeződéseket is játszi könnyedséggel távolíthatja el.

A WV 2 + KV 4 White ablaktisztító szettel a csempék tökéletes megtisztítása sem okozhat gondot!

A készülék egy 180 ml-es tartállyal rendelkezik – mely rendkívül egyszerűen feltölthető – ebből kerül a tisztítószeres víz a tépőzárral rögzíthető, mosható törlőkendőre, majd a készülék a rezgés segítségével tökéletesen eloszlatja a felületen és leold minden piszkot, tökéletes tisztaságot garantálva. Ahhoz, hogy a legkiválóbb eredményeket érjük el az ablaktisztítás során ajánlott a rezgő ablaktisztító használata után egy Kärcher ablaktisztítóval felszívni az üveg- és/vagy síkfelületről a szennyezett vizet, mellyel garantált a folt- és csíkmentes ragyogás, lecsöppenő szennyezettvíz nélkül. A tavaszi akciónk keretében most szettben megvásárolható a rezgő ablakmosó és a szennyezettvíz felszívására használható ablaktisztító, mégpedig 2 féle színben is.

A WV 2 + KV 4 ablaktisztító szettel nem csak az ablakok válnak foltmentesen ragyogóvá, hanem használhatja bármilyen sík üveg felületen is!

Az egyik a hagyományos Kärcher színekben – sárga-fekete – elérhető WV 2 + KV 4 ablaktisztító szett, valamint az elegáns fehér-fekete színű WV 2 + KV 4 White ablaktisztító szett. Hogy miért érdemes szettben megvásárolni a két terméket? Egyrészt azért, mert most kedvező áron juthat egyszerre mindkét készülékhez, illetve azért, mert a könnyen kezelhető és ergonomikus Kärcher akkumulátoros rezgő ablaktisztítója kombinálva az akkumulátoros elszívó ablaktisztítókkal lehetővé teszi a különösen higiénikus ablaktisztítást: nincs közvetlen kapcsolata a koszos vízzel! Csak tisztítsa meg a rezgő ablakmosóval az ablak-, vagy más sík üvegfelületet és szívja fel a piszkos vizet az ablaktisztítóval.

Az akcióban szereplők közül a következőek egy termékcsaládba tartózó porszívók. Ez a termékcsalád egy kiemelkedően jó konstrukciónak köszönhetően rendkívül népszerűvé is vált. Ami közös az akcióban szereplő mind a négy készülékben – VC 5, VC 5 Premium Homeline, VC 5 Cordless, VC 5 Premium Cordless Homeline – az a nagyjából azonos megjelenés és a porzsák nélküli kompakt kialakítás melletti rendkívüli szívóerő. A VC 5 termékcsalád tagjai a szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszernek köszönhetően egy gombnyomásra a felére csökkenthető mérettel rendelkeznek. A Cordless típusok beépített akkumulátorral, vezeték nélkül használhatóak, ezzel a legkiemelkedőbb mozgékonyságú porszívók közé tartoznak.

A VC 3 Premium Homeline fehér színével rendkívül vonzó, kis mérete ellenére is jó hatékonysággal dolgozik!

Szintén porzsák nélküli porszívó készülékek csoportját bővíteni hivatott a VC 3 és a VC 3 Premium Homeline készülékek. A VC 3 porszívók kialakítása a Multi-ciklon technológián alapul, mely szívóerő vesztés nélkül biztosítja a tökéletes felszívási teljesítményt. A Multi-ciklon egy 6 részes szűrőkombináció, mely a következőekből tevődik össze: portartály, hálós szűrő, cikloncsúcsok, habszűrő (a közepes szennyeződéseknek), HV-szűrő (0,3 μm-nál nagyobb szennyeződések 99,9%-át kiszűri) és a mosható HEPA 12-es szűrő, mely az allergének 99,95 %-át kiszűri. A praktikus átlátszó, mosható portartály segíti a felszívott szennyeződés mennyiségének, a tartály telítettségének ellenőrzését.

Felújítás, építkezés után rengeteg szennyeződés, por és törmelék keletkezik, ennek tökéletes felszívására válassza a WD 5 Premium Renovation Kit porszívónkat!

A következő két akciós készülékünk szintén a porszívó kategóriából, de a többfunkciós, nedves-száraz porszívók közül kerültek ki. Mindkét készülék alkalmas a nedves szennyeződések felszívására is ehhez hozzájárul a korrózióálló szennyeződéstartály és a praktikus szűrőcsere nélküli váltás nedves és szárazporszívózás között. Mindkét készülék speciális felszereltséggel elérhető akciónk keretében; a WD 3 Premium Car Kit – ahogy nevében is szerepel – autó belsők tisztításához kifejlesztett felszereltséggel kapható, valamint a WD 5 Premium Renovation Kit felszereltsége és kialakítása pedig a felújítások alatt keletkező legkülönfélébb, szinte bármilyen szennyeződések felszívására is alkalmassá teszi a porszívót.

A gőztisztítással tökéletes higiéniát érhet el az egész lakásban, a kórokozók 99,99%-a elpusztul!

A vegyszermentes tisztaságot kedvelőknek is kedvezünk tavaszi akciónkban, hiszen most a legújabb, még kényelmesebb és praktikusabb Easyfix technológiás gőztisztítók közül kétféle készüléket is választhat kedvezményes áron. Tökéletes tisztaság a gőz erejével! A Kärcher SC 2 Easyfix és az SC 2 Easyfix Premium Homeline gőztisztítója teljesen vegyszermentesen tisztít, eltávolítja a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-át minden, a háztartásban lévő kemény felületről és univerzálisan használható. A sokféle tartozék szakszerű használatával a csempék, főzőlapok, páraelszívók és még a legkisebb rések is higiénikusan tisztává válnak. Még a legmakacsabb szennyeződéseket is megbízhatóan eltávolítja.

A belső terek tisztítására már különféle eszközöket ajánlottunk, de mi is a helyzet a külső felületek, homlokzatok, a gépjárművek külső burkolatának, a ház homlokzatának, kerítések, falak felületeinek vagy akár a szerszámok tisztításával kapcsolatban? Természetesen megoldható kézi súrolással, de van ennél egy sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módszer: mégpedig a magasnyomású mosó használata! Most két különböző készülék közül választhat akciónk keretében: a K 7 Premium Full Control Plus Home – mely az egyik talán legjobban felszerelt, legkiemelkedőbb teljesítményű Home & Garden magasnyomású mosónk – valamint a megújult koncepciójú K 4 Compact közül.

A K 4 Compact könnyedén, minimális helyigénnyel tárolható és szállítható.

Míg az első készülék a legszélesebb körben, szinte bármilyen felületen a legkiválóbb teljesítményt nyújtja – használható akár medencék, kő felületek, gépjárművek és kis haszonjárművek tisztítására, valamint a T 450 felülettisztítóval a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására is képes a járdákon, teraszokon, stb. – a K 4 Compact azoknak lehet megfelelő választás, akik egy kisebb méretű, könnyen szállítható és egyszerűen tárolható készülékre vágynak. Legyen szó csomagtartóról vagy polcról, a K 4 Compact magasnyomású tisztító kompakt méreteinek köszönhetően bárhová gond nélkül befér.

A Kärcher professzionális magasnyomású mosóival minden ipari területen keletkező, makacs szennyeződés eltávolítható!

A magasnyomású tisztítás nem csak otthonában alkalmazható. A Kärcher az ipari, nagy volumenű felhasználókra is gondolt, a tavaszi akcióban professzionális hideg és forróvizes magasnyomású mosók is megvásárolhatóak kedvezményes áron. Ezek a készülékek hosszantartó, rendszeres használatra lettek tervezve, így még a legnagyobb leterheltség mellett is hosszú élettartammal bírnak. A hidegvizes kategóriában a HD 7/17 MX Plus tömlődobbal, míg a forróvizes kategóriában a HDS 5/15 U újragondolt kialakítású magasnyomású mosónk vásárolható meg most jelentős kedvezménnyel.

Az NT 30/1 Ap L többfunkciós porszívó szinte bármilyen szennyeződés felszívására alkalmas, kiemelkedő teljesítménnyel és hosszú élettartammal!

Nagyméretű belső terek – ipari és összeszerelő üzemek, műhelyek, szállodák, kórházak, irodaházak, stb. – tisztítására, ahol a tisztaság területén nem kötünk kompromisszumot, valamint ha sok kárpitozott és/vagy szőnyeg felület is található, jó társ lehet egy többfunkciós nedves-száraz porszívó, és egy permetextrakciós szőnyeg- és kárpittisztító készülék is. Az NT 30/1 Ap L készülék egy kompakt, kiváló minőségű, közepes méretű nedves-/szárazporszívó félautomata szűrőtisztítási rendszerrel. A porszívó számos felhasználásra alkalmas, mint a járműbelső tisztítása, a durva piszok és folyadékok eltávolítása, vagy akár gépek és készülékek letisztítása. A Puzzi 8/1 C egy olyan erőteljes és kompakt permetextrakciós készülék, mely kisméretű szőnyegfelület és kárpitok tisztítására kiváló választás, valamint a hasonló készülékekhez képest ennek a típusnak a legjobb a visszaszívása, ezzel felgyorsítva a száradást és így gyorsan újra járhatóvá válik a textil felület.

Reméljük cikkünk hasznosnak bizonyult és sikerült segítséget nyújtanunk a választásban.
Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel, forduljon bizalommal a KÄRCHER Center M5 vevőszolgálatához, akár telefonon, személyesen vagy elektronikus üzenet formájában is állunk rendelkezésére!

Legutolsó módosítás: Feb 26, 2019
Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative