Kärcher téli akció - Home & Garden termékek hatalmas kedvezményekkel!

Kategória: Akciók és Nyereményjátékok, Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve: .

Kärcher téli akció - Home & Garden termékek hatalmas kedvezményekkel!

Bejegyzésünkben a 2018-as téli akciónkban szereplő termékek legfontosabb tulajdonságait szeretnénk megismertetni, ezzel is megkönnyítve a választást. A Kärcher Home & Garden termékei – időtállóságuk és kiemelkedő használati tulajdonságaik miatt – kitűnő választás lehet különféle ünnepi ajándéknak, legyen szó akár születésnapról, vagy a karácsonyról.

A Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium Homeline gőztisztító elegáns segítség a tökéletes higiénia fenntartásában.

A gőztisztító kategóriából két készülék került be a téli akcióba, mégpedig: az SC 4 EasyFix Premium Homeline, valamint az SC 2 Deluxe EasyFix Premium Homeline. Mindkét készülék elegáns, fehér Homeline kivitelben elérhető, valamint főbb jellemzőjük, hogy tökéletes higiéniát biztosítanak az Ön környezetében. Akár néhány perces felfűtési idő után már használhatja is a készülékeket, melyek a gőz erejével a háztartásokban előforduló baktériumok 99,9%-át elpusztítják – vegyszerek használata nélkül – legyen szó bármilyen kemény felületről, padlóról, csempéről, vagy akár páraelszívóról, főzőlapról és nehezen hozzáférhető helyekről. A Kärcher EasyFix felszereltségéről korábbi bejegyzésünkben, míg a Kärcher Home & Garden gőztisztítóiról itt, a gőztisztítók tartozékairól pedig itt olvashat bővebben.

A Kärcher SC 4 EasyFix Premium Homeline gőztisztítóval megszakítás nélkül dolgozhat.

A két készülék megjelenésében és néhány alapvető műszaki adatban, valamint felszereltségben is eltér, de nézzük először, hogy miben azonosak: mindkét készülék a legújabb és komfortosabban használható EasyFix felszereltséggel rendelkezik, valamint maximális gőznyomásuk is megközelítőleg azonos 3,2~3,5 bar közötti. Míg az SC 2 Deluxe EasyFix gőztisztító egy belépő kategóriás készülék 6,5 perces felfűtési idővel, 75 m²-es tartálytöltésenkénti felületi teljesítménnyel, addig az SC 4 EasyFix Premium Homeline már folyamatos munkavégzést is lehetővé tevő készülék, köszönhetően a levehető, 2 tartályos rendszerének, a rendkívüli – akár 4 perces – felfűtési idejének és kiemelkedő 100 m²/tartálytöltésenkénti felületi teljesítményének.

Kärcher szárazporszívók - mindenkinek a számára legtökéletesebbet!

A következő kategóriánk - az akciós termékek esetében – a szárazporszívóké. A porszívó az egyik legalapvetőbb háztartási tisztítógépünk manapság és ahány háztartás, annyiféle igénynek kell megfelelni, ezért a Kärcher téli akciós kínálatába négy különböző készülék is bekerült, melyek között található porzsák nélküli, porzsákkal felszerelt, kompakt kialakítású, valamint vezeték nélküli berendezés egyaránt, hogy bárki megtalálja a számára legoptimálisabbat.

A VC 5 Premium Homeline, valamint a VC 5 Premium Cordless Homeline kézi porszívók megközelítőleg azonos kialakítással rendelkeznek, mindkét készülék rendkívül kompakt méretekkel és porzsák nélküli kialakítással rendelkezik. Amiben a két készülék elsősorban eltér az pedig az, hogy a VC 5 Premium Homeline hálózati üzemmódú, míg a VC 5 Premium Cordless Homeline vezeték nélküli, akkumulátorról üzemelő készülék, mellyel a mozgás és a takarítás teljes szabadságát nyújtja Önnek.

A Kärcher VC 3 Premium Homeline porszívó porzsák nélküli kialakításával és kompakt méreteivel rendkívül megnyerő.

A belépő kategóriás VC 2 Premium Homeline porszívó kitűnő választás lehet a porzsákos kialakítású porszívókat kedvelők számára. A készülék 3 fokozatú szűrőrendszerének köszönhetően a helység levegőjét is megtisztítja. Közel hasonló árkategóriában elhelyezkedő VC 3 Premium Homeline porszívó a porzsák nélküli kialakítású készülékek kedvelőinek lehet ideális választás (mosható portartállyal). A porszívó multi-ciklon technológián alapul, amely biztosítja a nagy teljesítményű szívóenergiát, erővesztés nélkül.

Az FC 5 Homeline-al a Kärcher forradalmasította a padlótisztítást: a készülék 2 az 1-ben funkcióval helyettesíti a nedves-száraz porszívót és felmosót egyaránt. A hagyományos módszerekkel összehasonlítva az FC 5 85%-kal kevesebb vizet használ, míg tisztítási teljesítménye jelentősen jobb, használja akár fa-, kő-, vagy műanyagpadló felületen. Nedves tisztítás – felmosás – előzetes porszívózás nélkül, mellyel rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Különösen ajánlott azon háztartásokba, ahol annak tagjai rendkívül elfoglaltak. Bővebben a készülékről korábbi bejegyzésünkben részletesen is olvashat.

Kärcher WV 2 Premium 10 Years Edition 40 %-al hosszabb üzemidővel!

A Kärcher által fejlesztett Window Vac ablaktisztító termékcsalád 10 éves jubilálásának alkalmából tervezett, limitált kiadású WV 2 Premium ablaktisztító 10 Years Edition-höz szintén igen kedvezményes áron juthat most hozzá. A készüléket a fekete-sárga külső és az új fém logó, valamint a 40 %-al megnövelt – akár 35 perces – üzemideje különbözteti meg elsősorban a többi Window Vac modelltől. A Kärcher kézi ablaktisztítói egyszerűen és megbízhatóan szívják fel a vizet az ablaktábláról, a piszkos víz lecsepegése és hátrahagyott csíkok nélkül, rengeteg időt és energiát megspórolva használójának.

Kärcher AD 4 EU-II hamuporszívó lángálló anyagból a biztonságos hamufelszívásért!

Igaz a porszívók kategóriát már korábban említettük, de most következzen néhány akciós termék a többfunkciós porszívó kategóriából is, amennyiben nem csak a hagyományos módon szeretné használni készülékeit, akkor a következőkben Ön is megtalálhatja a keresett tulajdonságokkal rendelkező modellt. Az AD 4 EU-II hamuporszívót azok figyelmébe ajánljuk, akiknek otthonában/kertjében kandalló, grillező, vagy egyéb olyan magas hőmérsékleten működő berendezés van, ahol hamu, illetve parázs keletkezhet. Az AD 4 EU-II lángálló anyaga garantálja a maximális biztonságot a hamu felszívásakor.

A Kärcher WD 3 Premium Home nedves-száraz porszívóval folyadékot és üvegcserepet is felszívhat, akár egyszerre.

A többfunkciós porszívó kínálatunkból a kompakt kialakítású WD 3 Premium Home is nagy kedvezménnyel vásárolható meg. A készülék egy olyan többfunkciós nedves-száraz porszívó, mely – 1000 Wattos energia felvétel mellett – felveszi a küzdelmet akár egy 1400 Wattos porszívó erejével is. A készülék rendkívül masszív és törésálló, nagyméretű, korróziómentes – 17 literes – tartállyal felszerelt, mely lehetővé teszi az összes háztartási szennyeződés felporszívózását, ideértve a forgácsokat, üvegszilánkokat és folyadékokat. A készülék patronszűrőt kapott, így a száraz és nedves szennyeződések szűrőcsere nélküli felszívása is lehetséges.

A Kärcher DS 6 Homeline vízszűrős porszívó innovatív szűrőtechnológiával a tökéletesen tiszta kiáramló levegőért.

A porszívó kategóriában kiemelt figyelmet kaptak az allergiások és a sérült vagy még ki nem alakult immunrendszerrel rendelkezők, mint például azok a családok, ahol újszülöttek, kisgyermekek vannak. Számukra lehet érdekes a következő két porszívó, melyek egyike vízszűrős, míg a másik egy gőzporszívó. A DS 6 Homeline egy olyan vízszűrős porszívó, mely innovatív technológiájának köszönhetően a levegőt akár 99,5 %-ban megtisztítja. 650 Wattos teljesítménye mellett, egy 1400 Watt felvételi teljesítményű porszívó szívóerejével bír.

Az SV 7 Homeline gőzporszívó a multifunkcionalitást a legnagyobb kényelemmel kombinálja, egyesíti a gőztisztító erejét és hatékonyságát a porszívózás előnyeivel. A készülék használatának rengeteg előnye van, ilyen például a vegyszermentes, tökéletesen higiénikus tisztítás a gőz erejével, valamint az 1 fázisú takarítás – egyszerre porszívó és feltörlő funkcióval – így rendkívül időtakarékossá, környezetbaráttá és szinte fáradságmentessé válik a takarítás. A készülék továbbá HEPA-szűrővel is felszerelt, így az összes allergén anyagot (mint pl.: atkaürülék, pollenek, spórák, stb.) kiszűri a szoba levegőjéből. A készülék folyamatos munkavégzését a gőztisztítóknál már jól bevált 2 tartályos rendszer biztosítja.

A Kärcher SE 4001 permetextrakciós kárpittisztító rendkívül sokoldalúan használható multifunkciónális készülék.

Még mindig több a funkciós porszívó kategóriába, azon belül is a permetextrakciós készülékek közé tartozó SE 4001 kárpittisztító a keménypadló és kárpittal bevont, valamint szőnyeg felületek alaptisztításához ideális, valamint a kiegészítő tartozékoknak köszönhetően akár teljes értékű nedves-száraz porszívóként is használható. Ez a 3-az-1-ben készülék lehetővé teszi a szálak mélyéig hatoló tisztítást, ezen kívül tökéletes olyan kemény padlók tisztítására is, mint a kő, csempe és linóleum. A szivaccsal és vödörrel végzett tisztítással szemben a szennyeződést nem csak eloszlatja, hanem hatékonyan el is távolítja.

A Kärcher AF 100 levegőtisztítóval a tökéletesen szennyeződésmentes levegőt élvezheti.

A tisztaság nem csak napi életterünk fizikai felületein fontos, hanem a legalapvetőbb közegben, az élethez nélkülözhetetlen levegőben is. A belélegzett levegő minősége nagyban befolyásolja életminőségünket, sőt akár napi teljesítményünkre is kihatással lehet. Az AF 100 légtisztító néhány perc alatt friss és tiszta levegőt varázsol egy 100 m² alapterületű helységben. A készülékhez használható 5 speciális szűrőbetéttel kiválasztható az igény szerinti tisztítás az antibakteriális hatástól, az illékony szerves vegyületeken és kellemetlen szagokon át az allergénekig, a finom por eltávolításáig. A légminőséget egy precíz szenzor felügyeli és a készülék automatikusan szabályozza. A készülék használata ajánlott otthonokba, üzlethelységekbe, irodákba, egészségügyi intézményekbe vagy akár óvodákba, iskolákba egyaránt.

A sor végére hagytuk a Kärcher által megálmodott és tovább fejlesztett, valamint ismertté tett magasnyomású mosókat. A téli akciónk keretében a K 3 Full Control, valamint a K 5 Premium Full Control Plus magasnyomású mosókat vásárolhatja meg kedvezményesen. A K 3 Full Control magasnyomású mosó alkalmi használatra tervezett, enyhébb szennyeződések eltávolítására alkalmas készülék manuális kijelzővel ellátott Full Control magasnyomású pisztollyal, 4-állásos Vario Power Jet szórószárral, valamint szennymaróval és levehető tisztítószer tartállyal felszerelt.

A közepesen szennyezett felületek, személyautók, kis- és közepes gépjárművek, kőfalak, kerti szerszámok valamint kerékpárok, motorkerékpárok, medencék vagy akár kisebb erkélyek, teraszok rendszeres tisztítására tervezett K 5 Premium Full Control Plus magasnyomású mosó LCD kijelzős Full Control Plus magasnyomású pisztollyal felszerelve már szinte bármilyen általános ház körüli tisztítási feladatot meg tud oldani. A készülék alapfelszereltsége közé tartozik a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár és az extrém szennyeződések eltávolítására a szennymaró szár, valamint a legújabb Plug ’n’ Clean tisztítószer adagoló rendszer, mely lehetővé teszi az egyszerű és gyors váltást a különféle tisztítószerek között. A magasnyomású a mosó vízhűtéses motor védelmében beépített vízszűrővel is rendelkezik, ezzel is garantálva a hosszú élettartamot.

Amennyiben bármilyen további információra lenne szüksége termékeinkről vagy akár az akció részleteivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Kérjük vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal elérhetőségeink bármelyikén.

Legutolsó módosítás: Nov 14, 2018
Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative