Közzétéve:

Új magasnyomású tömlő vagy a régi javítása?

 

 Előfordul, hogy régi, már használt magasnyomású tömlődön sérülés keletkezik és használhatatlanná válik? Az egyetlen opciód új magasnyomású tömlő megvásárlása?

 

Szerintünk nem, és szívesen segítünk a probléma megoldásában!

 


A piacon található magasnyomású mosókat általában 5-15 méter magasnyomású tömlővel vásárolhatod meg. Ez ipari vagy akár otthoni felhasználás során is gyakran kevésnek bizonyul. Esetleg 30 méteres tömlőre lenne szükséged?

 

NEM probléma!

 

Szervízünkben ipari alapanyagok felhasználásával készítünk méretre vágott magasnyomású tömlőket, tömlőhosszabbítókat. Lyukas, szakadt, illetve a csatlakozási pontoknál megrongálódott tömlődet, rövid határidővel akár azonnal a helyszínen javítjuk.

 

Keress minket bizalommal!

 

Telefon:06 1...

Közzétéve:

Ipari gépekkel a koronavírus ellen.

...

Közzétéve:

A Kärcher gépei nem csupán az otthonunk és környezetünk tisztán tartására tökéletes, de hatalmas segítség lehet olyan helyen, ahol a higiénia kiemelkedően fontos. 

Az állatok világnapja alkalmából megemlékezünk egy kicsit arról, hogy az állatmenhelyeken élő állatok környezetét rendben tartani hogyan segít a Kärcher. 

A Kärcher M5 Center az AlphaVet Kft-n kívül a tatabányai Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület munkáját is segítette gépek adományozásával.

Kategória: Akciók és Nyereményjátékok, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

Ebben az évben sem telhet el a tavasz jobbnál jobb akciók nélkül. Legyen szó otthoni alkalmazásról vagy ipari, mezőgazdasági területeken történő felhasználásról, kedvezményes kínálatunkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb készüléket! A teljesség igénye nélkül, az akcióban szerepelnek háztartási porszívók – vezetékes és vezeték nélküli változat is – gőztisztítók, ablaktisztítók, többfunkciós porszívók és természetesen magasnyomású mosó készülékek is. Az ipari, professzionális akciós készülékek között pedig megtalálható hideg és forróvizes magasnyomású mosó, nedves-száraz többfunkciós porszívó, valamint szőnyeg- és kárpittisztító készülékek.

Kategória: Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher – a rá jellemző – innovatív terméktervezésekkel ismételten az előre mutató technológiák alkalmazása mellett tette le a voksát: mellyel biztosítja a készülékek használóinak a legnagyobb szabadságot és páratlan mobilitást az akkumulátoros berendezés kínálat bővítésével

Kategória: Akciók és Nyereményjátékok, Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher téli akciójában – mely 2018. november 15-től 2018. december 31-ig tart – bárki megtalálhatja a háztartásában nélkülözhetetlen – akár többfunkciós – segítőtársat, valamint most rendkívül jutányos áron hozzá is juthat. Az akció keretein belül válogathat a Home & Garden termékcsoporton belül gőztisztító, szárazporszívó, többfunkciós porszívó, magasnyomású mosó, kemény padlófelület tisztító, akkumulátoros ablaktisztító, szőnyeg- és kárpittisztító, vízszűrős porszívó, gőzporszívó valamint légtisztító kategóriákból egyaránt. Tekintse meg kínálatunkat!

Kategória: Ipari készülékek, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher professzionális ablaktisztítóival nem csak az üveg, hanem bármilyen nem porózus, síkfelületet (mint például: csempék, műanyagok, hűtők felületei stb.) játszi könnyedséggel tisztíthat meg csík és foltmentesen. A nagy kapacitású akkumulátorának, valamint a nagyméretű szennyezettvíz tartálynak köszönhetően kiválóan alkalmas hivatásos takarítók általi rendszeres használatra.

Kategória: Ipari készülékek, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A kórházakban és a gyógyszeriparban – különösen az előállítás területén – kiemelten fontos a higiénia; a kórokozók – vírusok, gombák és baktériumok - valamint egyéb szennyeződések, esetleges gyógyszermaradványok teljeskörű és tökéletes eltakarítása az adott felületekről a keresztszennyeződések elkerülése érdekében.

Kategória: Ipari készülékek, Újdonságok | Közzétéve:

A biztonságos munkavégzés kiemelten fontos az ipar minden területén. A munkavédelem a szervezett kereteken belüli munkavégzésre vonatkozó egészségügyi és biztonsági követelmények összességét jelenti, amit törvények, rendeletek, intézményi előírások és szervezeti intézkedések szabályoznak.

Kategória: Ipari készülékek, Újdonságok | Közzétéve:

A Kärcher professzionális önkiszolgáló autómosója – az SB-MB 5/10 – akár 4 mosóálláson is képes biztosítani a folyamatos munkavégzéshez szükséges technológiát, a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek megfelelően. Bejegyzésünkben a berendezést vesszük górcső alá; megismerheti a készülék előnyeit, legfontosabb tulajdonságait, funkcióit, valamint az alapfelszereltségét.

Kategória: Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

Ismerje meg a Kärcher Home & Garden új, innovatív, applikációról vezérelhető, időzíthető és számos módon programozható teljesen önállóan dolgozó robotporszívóit. A porszívózás mostantól már egyáltalán nem igényel erőfeszítést, csak dőljön hátra és irányítsa mobilalkalmazáson keresztül készülékét.

Kategória: Ipari készülékek, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher minden ipari és gazdasági területre, valamint a különböző szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára egyaránt a legprecízebben megtervezett, leggazdaságosabb tisztítószer megoldásokat nyújtja, legyen szó a magasnyomású tisztítástól, a kárpittisztításon át, a padlósúrolásig, avagy felület- és alkatrész tisztításig bármiről.

Kategória: Ipari készülékek, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A tiszta levegő elengedhetetlen a jó egészség fenntartásához. A szobák, termek, öltözők és egyéb zárt helységek levegője sok esetben több toxint és baktériumot tartalmaz, mint a kinti levegő, így megtisztítására csak egy jól megtervezett, professzionális készülék képes. Ismerje meg az új Kärcher professzionális levegőtisztító berendezéseket! Kitűnő választás sportlétesítményekbe, öltözőkbe, irodaházakba stb.

Kategória: Ipari készülékek, Szervíz, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A mezőgazdaság az a terület, ahol a nagy teljesítményű tisztítás, és a kiemelkedő higiénia számottevően fontos.
A következőekben ismertetnénk néhány tisztítási opciót kifejezetten állattenyésztési, földművelési, mezőgazdasági területeken történő alkalmazásra, mellyel segítséget nyújthatunk a költséghatékony és higiénikus, alapos tisztítási eredmény eléréséhez.


Tételek: 1 - 14 / 73 (6 oldal)
Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative