Közzétéve:

Ipari gépekkel a koronavírus ellen.

...

Közzétéve:

A Kärcher gépei nem csupán az otthonunk és környezetünk tisztán tartására tökéletes, de hatalmas segítség lehet olyan helyen, ahol a higiénia kiemelkedően fontos. 

Az állatok világnapja alkalmából megemlékezünk egy kicsit arról, hogy az állatmenhelyeken élő állatok környezetét rendben tartani hogyan segít a Kärcher. 

A Kärcher M5 Center az AlphaVet Kft-n kívül a tatabányai Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület munkáját is segítette gépek adományozásával.

Kategória: Akciók és Nyereményjátékok, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

Ebben az évben sem telhet el a tavasz jobbnál jobb akciók nélkül. Legyen szó otthoni alkalmazásról vagy ipari, mezőgazdasági területeken történő felhasználásról, kedvezményes kínálatunkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb készüléket! A teljesség igénye nélkül, az akcióban szerepelnek háztartási porszívók – vezetékes és vezeték nélküli változat is – gőztisztítók, ablaktisztítók, többfunkciós porszívók és természetesen magasnyomású mosó készülékek is. Az ipari, professzionális akciós készülékek között pedig megtalálható hideg és forróvizes magasnyomású mosó, nedves-száraz többfunkciós porszívó, valamint szőnyeg- és kárpittisztító készülékek.

Kategória: Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher – a rá jellemző – innovatív terméktervezésekkel ismételten az előre mutató technológiák alkalmazása mellett tette le a voksát: mellyel biztosítja a készülékek használóinak a legnagyobb szabadságot és páratlan mobilitást az akkumulátoros berendezés kínálat bővítésével

Kategória: Akciók és Nyereményjátékok, Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher téli akciójában – mely 2018. november 15-től 2018. december 31-ig tart – bárki megtalálhatja a háztartásában nélkülözhetetlen – akár többfunkciós – segítőtársat, valamint most rendkívül jutányos áron hozzá is juthat. Az akció keretein belül válogathat a Home & Garden termékcsoporton belül gőztisztító, szárazporszívó, többfunkciós porszívó, magasnyomású mosó, kemény padlófelület tisztító, akkumulátoros ablaktisztító, szőnyeg- és kárpittisztító, vízszűrős porszívó, gőzporszívó valamint légtisztító kategóriákból egyaránt. Tekintse meg kínálatunkat!

Kategória: Ipari készülékek, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher professzionális ablaktisztítóival nem csak az üveg, hanem bármilyen nem porózus, síkfelületet (mint például: csempék, műanyagok, hűtők felületei stb.) játszi könnyedséggel tisztíthat meg csík és foltmentesen. A nagy kapacitású akkumulátorának, valamint a nagyméretű szennyezettvíz tartálynak köszönhetően kiválóan alkalmas hivatásos takarítók általi rendszeres használatra.

Kategória: Ipari készülékek, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A kórházakban és a gyógyszeriparban – különösen az előállítás területén – kiemelten fontos a higiénia; a kórokozók – vírusok, gombák és baktériumok - valamint egyéb szennyeződések, esetleges gyógyszermaradványok teljeskörű és tökéletes eltakarítása az adott felületekről a keresztszennyeződések elkerülése érdekében.

Kategória: Ipari készülékek, Újdonságok | Közzétéve:

A biztonságos munkavégzés kiemelten fontos az ipar minden területén. A munkavédelem a szervezett kereteken belüli munkavégzésre vonatkozó egészségügyi és biztonsági követelmények összességét jelenti, amit törvények, rendeletek, intézményi előírások és szervezeti intézkedések szabályoznak.

Kategória: Ipari készülékek, Újdonságok | Közzétéve:

A Kärcher professzionális önkiszolgáló autómosója – az SB-MB 5/10 – akár 4 mosóálláson is képes biztosítani a folyamatos munkavégzéshez szükséges technológiát, a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek megfelelően. Bejegyzésünkben a berendezést vesszük górcső alá; megismerheti a készülék előnyeit, legfontosabb tulajdonságait, funkcióit, valamint az alapfelszereltségét.

Kategória: Home & Garden, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

Ismerje meg a Kärcher Home & Garden új, innovatív, applikációról vezérelhető, időzíthető és számos módon programozható teljesen önállóan dolgozó robotporszívóit. A porszívózás mostantól már egyáltalán nem igényel erőfeszítést, csak dőljön hátra és irányítsa mobilalkalmazáson keresztül készülékét.

Kategória: Ipari készülékek, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A Kärcher minden ipari és gazdasági területre, valamint a különböző szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára egyaránt a legprecízebben megtervezett, leggazdaságosabb tisztítószer megoldásokat nyújtja, legyen szó a magasnyomású tisztítástól, a kárpittisztításon át, a padlósúrolásig, avagy felület- és alkatrész tisztításig bármiről.

Kategória: Ipari készülékek, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A tiszta levegő elengedhetetlen a jó egészség fenntartásához. A szobák, termek, öltözők és egyéb zárt helységek levegője sok esetben több toxint és baktériumot tartalmaz, mint a kinti levegő, így megtisztítására csak egy jól megtervezett, professzionális készülék képes. Ismerje meg az új Kärcher professzionális levegőtisztító berendezéseket! Kitűnő választás sportlétesítményekbe, öltözőkbe, irodaházakba stb.

Kategória: Ipari készülékek, Szervíz, Újdonságok, Vásárlás előtt | Közzétéve:

A mezőgazdaság az a terület, ahol a nagy teljesítményű tisztítás, és a kiemelkedő higiénia számottevően fontos.
A következőekben ismertetnénk néhány tisztítási opciót kifejezetten állattenyésztési, földművelési, mezőgazdasági területeken történő alkalmazásra, mellyel segítséget nyújthatunk a költséghatékony és higiénikus, alapos tisztítási eredmény eléréséhez.

Kategória: Home & Garden, Újdonságok | Közzétéve:

Az új Kärcher EasyFix technológiának köszönhetően gőztisztítója most még hatékonyabban és kényelmesebben használható; melynek lényege egyrészt a kendő padlófejhez történő rögzítésének tökéletesítésében, illetve a padlófej tovább fejlesztésében rejlik.


Tételek: 1 - 14 / 72 (6 oldal)
Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative