Bérelhető eszközök

A 8 órás bérbeadás adott nap 08:00-16.00-ig, vagy 16.00-tól másnap reggel 08:00-ig érvényes.

A hétvégi ár péntek 16:00-tól hétfő 08:00-ig érvényes

A feltüntetett árak bruttó árak

Általános szerződési feltételek - Gépbérlés
 

NT 35/1 Ap

Kategória:

Nedves-száraz porszívók

Kaució összege: 45 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 3000 HUF
24 óra: 4500 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 4000 HUF/nap
Hétvége: 6000 HUF

Részletes leírás:

Az Ap-sorozat kiemelkedő jellemzői a kompakt méret. Az NT 35/1 Ap készülék 35 l tartállyal rendelkezik, lapos redős szűrővel, és félautomata szűrőtisztítással, ezáltal hosszabb ideig képes a folyamatos munkavégzésre. További jellemzői a kompakt felépítésének köszönhetően, hogy a kábel a készüléken tárolható, valamint könnyen és kényelmesen szállítható. A nagy kapcsoló gondoskodik az ergonómikus használatról. Folyadék felszívásnál az elektromos szintjelző a porszívót automatikusan lekapcsolja amikor a maximális telítettségi szintet eléri. További jellemzői a nedves-száraz padlófej, fugafej, lapos redős szűrő és papír porzsák.

 

BR 30/4 C Bp Pack

Kategória:

Kézi irányítású súroló-szívógépek

Kaució összege: 180 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 6000 HUF
24 óra: 9000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 7200 HUF/nap
Hétvége: 13500 HUF

Részletes leírás:

A BR 30/4 C súroló-szívógép rendkívül kompakt, és csupán 12 kg súlyával innovatív és erőtel-jes alternatívája a kézi tisztításnak. 20 - 200 m² felületek tisztításához javasolt. Tisztítás után a padló azonnal száraz, csúszásmentes és ismét járható. Ideális kisebb üzletek, éttermek, benzinkutak, hotelek, büfék tisztításához, illetve súroló-szívógépek kiegészítéseként. Kézi elszívással a nehezen elérhető sarkok is könnyen tisztíthatók. A mikroszálas henger speciálisan csiszolt kőpadló-burkolatra javasolt.

 

Puzzi 10/1

Kategória:

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek

Kaució összege: 80 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 4000 HUF
24 óra: 6000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 4800 HUF/nap
Hétvége: 9000 HUF

Részletes leírás:

A Puzzi 10/1 textiltisztító fejjel és a padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására. 1 bar permetezési nyomással, a permetező gép biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, lenyűgöző eredményekkel, különösen a szőnyegek és kárpitok tisztításánál. A keskeny padlófejnek köszönhetően, a gép optimális szűk helyeken való használatra. A flexibilis szívószájak segítségével a zsúfolt területek könnyen tisztíthatók. A permetező gép beépített kábelhoroggal és tartóval rendelkezik a kioldóval és szívócsővel ellátott markolathoz.

 

BD 50/50 C Bp Pack

Kategória:

Kézi irányítású súroló-szívógépek

Kaució összege: 290 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 12000 HUF
24 óra: 18000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 14400 HUF/nap
Hétvége: 27000 HUF

Részletes leírás:

A BD 50/50 C Bp Classic készülék kedvező árú és kompakt indulómodell az akkumulátorral üzemeltetett súroló-szívógépek kategóriájában. A készülék akár óránként 2000 m² felület megtisztítására képes.

 

HD 5/15 C Plus

Kategória:

Hidegvizes magasnyomású mosók

Kaució összege: 80 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 3500 HUF
24 óra: 5000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 4000 HUF/nap
Hétvége: 7500 HUF

Részletes leírás:

A kompakt, könnyű és sokoldalúan alkalmazható HD 5/15 C Plus típusú hidegvizes magasnyomású mosó rendkívül mobilis és álló és fekvő üzemben is működtethető. A készülék praktikus tartozéktárolással rendelkezik és a réz hengerfej és az automatikus nyomásmentesítés megnöveli a gép élettartamát. Új, Easy!Force szórópisztollyal.

 

HD 6/16-4 M Plus

Kategória:

Hidegvizes magasnyomású mosók

Kaució összege: 150 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 5000 HUF
24 óra: 7000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 6000 HUF/nap
Hétvége: 10000 HUF

Részletes leírás:

Léghűtéses, 4 pólusú magasnyomású mosó lassú fordulatú váltóárammal. Nyomáskapcsoló vezérléssel, csavarodásmentes magasnyomású tömlővel és 3 dugattyús axiálpumpával. A víz mennyisége és a nyomás közvetlenül a pisztolyon, a servo control segítségével szabályozható. A 3 kerámiadugattyús axiálpumpa szintén a hosszú élettartamot garantálja. Az új Easy!Force kézi szórópisztoly csökkenti a tartó- és visszahúzó erőt. Az aluminium tolókar biztosítja a tartozéktárolást, és a problémamentes manőverezést. Az innovatív tisztítószer adagoló rendszer változatos és hosszú munkavégzést garantál. További jellemzői a tisztítószer-kapcsoló, mely a pontos és fokozatmentes tisztítószer-adagolást biztosítja, valamint a 2 utas adagolószelep a különböző tisztítószerek közötti átváltáshoz. A tisztítószeres flakonok egyszerűen cserélhetők. A kábel a készülék hátoldalán tárolható, beépített szórószártárolóval rendelkezik az egyszerű szállíthatóság érdekében. Parkolóállás a munka megszakításánál. A nagy kerekek a nem egyenletes felületekhez és padkákhoz ideális, beépített billentési segítséggel a készülék hátoldalán.Jellemzői a tisztítószer-kapcsoló, mely a pontos és fokozatmentes tisztítószer-adagolást biztosítja, valamint a 2 utas adagolószelep a különböző tisztítószerek közötti átváltáshoz. A tisztítószeres flakonok egyszerűen cserélhetők. A kábel a készülék hátoldalán tárolható, beépített szórószártárolóval rendelkezik az egyszerű szállíthatóság érdekében. Parkolóállás a munka megszakításánál. A nagy kerekek a nem egyenletes felületekhez és padkákhoz ideális, beépített billentési segítséggel a készülék hátoldalán.

 

HDS 8/18-4 C

Kategória:

Melegvizes magasnyomású mosók

Kaució összege: 150 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 5500 HUF
24 óra: 8000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 6500 HUF/nap
Hétvége: 12000 HUF

Részletes leírás:

Háromfázisú, nagy teljesítményű melegvizes magasnyomású mosó 4 pólusú, vízhűtéses motorral. Az egyedülálló Eco-fokozat garantálja a környezetbarát és gazdaságos üzemelést. Felhasználóbarát kezelés jellemzi, hála a központi egy gombos kezelésnek. Kiemelkedően mobilis a nagy kerekeknek és lengőkeréknek köszönhetően. Ergonómikus Easy Press pisztoly Softgrip betéttel és fokozatmentes nyomás-/ és vízmennyiség szabályozással Servo Control-lal. További jellemzői: a praktikus tárolófelület tartozékoknak, fúvókáknak, biztos szórószár elhelyezés, nagy 25 l gázolajtartály, töltésszint visszajelző. Kialakítás targoncával való rakodáshoz, billentési segítség, rögzíthető fülek, ergonómikus markolat, fékezhető lengőkerék, nagy gumiabroncsos kerekek. Rendszerápoló adapter, szárazonfutás elleni védelem, kipufogógáz hőmérséklet érzékelő, korrózióálló alváz. Szervizbarát: egyszerű hozzáférés a különböző alkatrészekhez, szerviz LED kijelző, beállítható karbantartásjelző.

 

T 10/1

Kategória:

Száraz porszívó

Kaució összege: 25 000 HUF

Bérleti díjak:

8 óra: 2000 HUF
24 óra: 3000 HUF
3 napnál hosszabb bérlés: 2400 HUF/nap
Hétvége: 4500 HUF

Részletes leírás:

1.250 Watt teljesítménnyel, és erős 24,4 kPa szívóerővel rendelkezik. A gép a nagy, és jól hozzáférhető lábkapcsolóval kényelmesen kapcsolható be és ki. A kézreálló könyökcső Clip rendszerrel és a fokozatmentes szívóteljesítmény hosszú, és kevésbé fárasztó munkavégzést tesz lehetővé. Gégecső hossza: 2,5m. A szárazporszívó 2 nagy,- és 2 lengő kerékkel felszerelt. Az ütésálló tartály (10l ) a körkörös ütköző peremmel védi a készüléket és a bútorokat az ütközéstől. A T 10/1 készülék gyapjú porzsákkal felszerelt, ami a papír porzsákokhoz képest kétszer annyi port képes tárolni. A készülékhez ABS Hepa szűrő is rendelhető.

 

B 90 R DOSE Bp Pack

Kategória:

Felülős súroló-szívógépek

Bérleti díjak:

Ajánlattal kapcsolatban kérjük keresse kollégáinkat!

Részletes leírás:

A B 90 R Adv Dose Bp Pack felülős súroló-szívógép gondozásmentes akkumulátorral és töltőkészülékkel, és Dose tisztítószer-adagolással rendelkezik, ezáltal lehetővé teszi gazdaságos tisztítószeradagolást, mely a szennyeződés mértékéhez igazítható. A pontos adagolás 0,5 és 3 % között (0,5 %-os fokozatokban) történik. A készülék az új kefefej generációval lehetővé teszi a henger-, ill. tárcsakefék, kefefejek különböző szélességben (55-75 cm) való használatát. Maximális rugalmasság: kefehajtás csillaghajtással. Az 1,6 m fordulókörrel a készülék rendkívül fordulékony és kiemelkedően manőverezhető. A készülék nagy tartállyal rendelkezik és könnyen betölthető. Hála a kompakt méreteknek a készülék problémamentesen rakodható és liftben is egyszerűen szállítható. Az akkumulátorrekesz a hosszú munkafázisoknál is kiemelkedő szellőzést biztosít. Egy harmónikaszűrő védi meg a motort a korróziótól. Röviden tehát, ez a típus fordulékony alternatívája a nagy kísérős gépnek! A készülék lehetővé teszi a henger- illetve tárcsafejek cseréjét különböző munkaszélességekben: (55, 65 és 75 cm) a maximális rugalmasság érdekében. Ezen kívül a készülék Flexible Application Control Technology (FACT) rendszerrel is ellátott a kefe fordulatszáma igény szerint beállítható.
Top
Copyright © 1992-2020 - M5 Druck-Ker Kft. - Minden jog fenntartva!
Webáruház design és fejlesztés: S&J Creative